Hvad er din vigtigste opgave i dag?

Det spørgsmål er der mange, der ikke kan svare på, og det skaber ineffektivitet.

Hvis vi ikke ved, hvad der er vigtigst, hvordan skal vi så prioritere, når der opstår behov for det?

Det er alt for let at fare vild i informationsjunglen. Har du ikke styr på din vigtigste prioritet, så kommer der helt sikkert en anden. Problemet er bare, at det ikke er så sandsynligt at denne opgave kan skabe samme langvarige resultat, som den du dagen for inden havde besluttet dig for at lave.

Det effektive råd

  • Vurdér hver dag hvilken opgave, der ville hjælpe din virksomhed mest. Tænk her på opgavens langsigtede udbytte frem for den kortsigtede. Det er på den lange bane, du gennem kontinuerlige bevidste handlinger kan skabe gode resultater
  • Planlæg hvornår den skal laves og lav den uanset hvad. Et godt råd er at starte med denne opgave fra morgenstunden. Det er typisk her, at der er færrest forstyrrelser. Samtidig er det på det tidpunkt, at du har bedst fokus
  • Husk i planlægningsfasen at reflektere over, hvor lang tid opgaven vil tage. Uden at vide hvor lang tid du skal sætte af, er det alt for let at lade sig forstyrre. Prøv at starte med en opgave af 1-2 timers varighed, og undgå at arbejde mere end 3 timer af gangen. Husk også at holde pauser undervejs
© MERE TID – Fordi du kun kan bruge tiden én gang

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk