Virker det nogle dage som om, at alt du laver er at håndtere e-mails.

Kommer du til slutningen af ​​dagen og har ikke undsluppet din indbakke.

Sidder du fuldstændig fast og behandler e-mails i stedet for at få arbejdet gjort?

E-mail er ikke arbejde

E-mail dominerer alt for mange virksomheder. Det er en af ​​de største tidsslugere i de fleste virksomheder.

Det ironiske er, at tanken med e-mail var, at de skulle øge hastigheden og produktiviteten i virksomhederne. Imidlertid er det anslået, at medarbejdere tilbringer en tredjedel af deres tid på at læse og besvare e-mail.

Alligevel er e-mail ikke arbejde.

 • E-mail får ikke få tingene gjort …
 • E-mail kan ikke skrive en rapport
 • E-mail kan ikke designe nye produkter
 • E-mail kan ikke træne og vejlede andre
 • E-mail kan ikke skaber nye ideer

Når e-mails sendes frem og tilbage er det ofte ineffektiv kommunikation.

Det er travlt arbejde i forklædning.

Kommer du aldrig ud af din indbakke

Sidder du fast i din indbakke?

Svarer du på hver e-mail, der ankommer. Reagerer du på hvert “pling”, når du får en ny e-mail.

Kolleger spørger dig, “Fik du den e-mail jeg lige sendte for to minutter siden?”

Denne adfærd er ikke produktiv.

Faktisk får det e-mail til at ligne den værste opfindelse nogensinde.

E-mail har sine positive anvendelser. Men ofte forhindrer e-mail dig i at komme i gang med dit arbejde.

De effektive råd

Her er 5 tips til at hjælpe dig med at undgå indbakke-fælden:

 • Slå alle notifikationer fra – Jeg ville elske at møde den person, der troede, det var en god idé at lave en støj og pop-up-besked, hver gang en e-mail ankommer. Sluk dings og meddelelser. Du behøver ikke at vide, hvornår den seneste “spam-besked” ankommer. (Hvis du skal vide, hvornår et vigtigt budskab ankommer, brug en VIP-liste på din mobile enhed)
 • Overvej at slå e-mail på din mobile enheder fra – Har du virkelig brug for at tjekke e-mail – til frokost, i elevatoren, i bilen , i badeværelset og i sengen? Svaret er nej. Tjek kun din e-mail, når du har brug for det
 • Reducer antallet af gange du kontrollerer e-mail om dagen –  Start i det små. Hvis du i øjeblikket tjekker e-mail 38 gange om dagen, så prøv at skære dette tal ned til det halve. Vælg bestemte tidspunkter af dagen, hvor du tjekker. I sidste ende kan du minimere det antal gange om dagen, du ser i din indbakke
 • Få arbejde og opgaver ud af din indbakke – En af grundene folk sidder fast i deres indbakke, er fordi de bruger den som deres standard opgaveliste. Sørg for at få disse opgaver ud af din indbakke og over på din opgaveliste. Tilføj e-mailen til opgaven på opgavelisten og i få den ud af e-mailsystemet. Alternativt vil du miste vigtige opgaver i rodet af nye beskeder
 • Kommunikerer direkte når det er muligt – Undgå at spille “e-mail ping-pong” hele dagen lang. Jeg har set eksempler på 12 e-mails for at planlægge et enkelt møde. Ring i stedet eller gå hen og snak med personen. Face-to-face er mere effektiv end e-mails frem og tilbage.

E-mail er ikke dit job

 • E-mail er en af ​​de største distraktioner maskinerne nogensinde er skabt
 • Du skal ikke sidde og reagerer på hver eneste budskab, der kommer ind i din indbakke
 • Kom ud af din indbakke og få dit arbejde gjort
© MERE TID – Fordi du kun kan bruge tiden én gang

Tak til Craig Jarrow for inspirationen til indlægget.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk