Tilbage efter ferien… For mange er det med delte følelser. Tilbage til alt det der har samlet sig, imens du har holdt ferie, og det du ved der ligger og venter.

Hvordan klarer du denne opgave uden at ødelægge dine fuldt opladte “batterier” efter ferien på den første uge?

Hvordan undgår du at fare rundt som en flue i en flaske og spilde masser af tid?

Her får du 4 effektive råd, som kan hjælpe dig med at komme effektivt i gang efter ferien uden at dræne dine “batterier” unødigt.

De produktive råd

  • Reserver tid når du kommer tilbage – Det værste du kan gøre er at starte på arbejde igen, som om du slet ikke har været væk. Uden overblik og planlægning er der alt for stor risiko for, at du spilder din tid. Reserver derfor tid til at komme på plads. Den tid får du mange gange igen. Reserver en dag for hver uge du har været væk og brug den på nedenstående punkter. Kan du ikke reservere hele dage, så reserver halve dage. Husk – får du ikke brugt hele den reserverede tid, så finder du nok noget andet at bruge den til
  • Få overblik inden du går i gang – Brug de reserverede dage til at få et komplet overblik. Få tømt indbakken. Få overblik over alle opgaver. Foretag derefter en prioritering og planlæg hvornår du vil lave dine opgaver. Gå ikke i gang med opgaver før du har et komplet overblik
  • Start med det vigtigste – Start med de opgaver som virkelig gør en forskel og som betyder noget for dine mål. Reserver tid til dem. Alt for mange vægter mængde frem for kvalitet efter ferien. Der er ikke effektivt og betyder, at du kommer længere væk fra at nå dine mål
  • Vær realistisk og ikke optimistisk – Reserver god til dine vigtige opgaver og sæt ikke tempoet for højt op for at nå mest muligt. Hastværk er lastværk. Sørg for at du har tid til uforudsete opgaver. Selv om du har meget du gerne vil nå, vil der altid komme uforudsete opgaver
© MERE TID – Fordi du kun kan bruge tiden én gang

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk