Jo mere positiv holdning du har, jo mere får du for hånden.

Din positive holdning er en af de vigtigste enkeltstående faktorer, når du skal øge din produktivitet. Ligeså vigtigt som hårdt arbejde vil din positive holdning påvirke din produktivitet.

Når du er presset ændrer dit humør sig så til det værre eller kan du fortsat se situationen fra den positive side?

De fleste kender det nok, men når irritationen tager over, betyder det også, at du bruger en stor energiressource på noget, som ikke får dig nærmere dine mål. I stedet vil evnen til at se situationen fra den positive side kanalisere energi til at få opgaven gjort eller forbedre din situation.

At have en positiv holdning til svære situationer kan trænes. En af de bedste værktøjer er at identificere de positive sider ved den situation, der påvirker dig negativt. De er der altid. Ofte har du bare valgt at ignorere dem og fokuserer i stedet på det negative.

Her er 5 produktive råd til hvorfor en positiv holdning gør dig mere produktiv

  • Det er lettere at få hjælp – Det er altid lettere at hjælpe folk med en positiv holdning selv i en presset situation. Dit smil og positive syn på tingene er afvæbnende
  • Fastholder et højere energiniveau – Din positive holdning løfter dit niveau selv i svære situationer. Dette gør, at du simpelthen får mere fra hånden
  • Positiv påvirkning på din selvtillid – Som Henry Ford sagde “Uanset om du tror, du kan eller ej, så har du ret”. Din holdning har meget stor påvirkning  på din selvtillid og derigennem din evne til at opnå personlig succes
  • Løser problemer frem for at skabe dem – Ofte er det nok med en positiv holdning til at vende en dårlig situation til en god. Tit er det kun et spørgsmål om perspektiv. På den anden side skaber en negativ holdning oftest kun flere problemer
  • Hjælper dig med at træffe gode beslutninger – Vrede påvirker vores afgørelser. Når du er vred eller negativ, påvirker det din evne til at træffe gode beslutninger. Modsat vil din positive holdning hjælpe dig til at se situationen i et bredere lys og træffe de nødvendige beslutninger for at nå dine mål
© MERE TID – Fordi vi gør op med den fortravlede hverdag

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk