Denne uges indlæg har til formål at vise 2 tips til Outlook, som virkelig kan gøre en stor forskel. Generelt oplever jeg rigtig mange som ikke udnytter de muligheder, som programmer som Outlook giver. Her er 2 eksempler.

Flyt funktionaliteten

Formålet med denne funktionalitet er at flytte de e-mails, som du ikke kan løse på under 2 minutter. De skal flyttes for at fjerne den forstyrrelse, de er, indtil du har tid til at lave dem. Se mere om hvorfor her. Flyt de e-mails der tager mere end 30 min. til din kalender, og de e-mails, som tager under 30 min., flytter du til opgaver.

Søgning i Outlook

Dette tip har til formål at vise, hvorfor det ikke kan betale sig at opbygge en avanceret arkivsystem til e-mails. I stedet kan du lave 1 mappe og arkiver det hele i den. Ja, du skal så bruge lidt mere tid på at søge, men det er meget mindre, end du vil bruge på at arkivere i et avanceret system og så søge i det. Dette betyder ikke, at du ikke kan have enkelte mapper ud over din arkiv mappe, men at have over 15 mapper i alt er for mange.

Jeg anbefaler, at du lærer dig disse funktionaliteter, da jeg er sikker på, at de vil være med til at optimere din personlige effektivitet og din personlige planlægning.

© MERE TID – Fordi du kun kan bruge tiden én gang

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk