Hjælp med salgsarbejdet

Hjælp med salgsarbejdet og få et par Bose QC 35 II

Det kan være hårdt at være alene med salgsarbejdet, når man samtidig gerne vil bruge sin tid bedst mulig. Samtidig er det ofte lettere at få kontakt med en potentiel kunde, når det kommer fra en henvisning.

Derfor vil jeg gerne høre fra dig, hvis du kan hjælpe mig med kontakt til en potentiel kunde.

Det eneste du skal gøre er at henvise mig til en person, som du mener kan have interesse i en dialog med MERE TID. Kommer der et samarbejde ud af dialogen i form af et udviklingsforløb, så siger jeg tak for hjælpen med et par nye Bose QC 35 II i sort. Vejledende pris kr. 3.149.

Bose QC 35 trådløse hovedtelefoner er et af mine bedste fokuseringsværktøjer, og jeg kan næsten garantere dig, at du får det lige sådan. Jeg har i hvert fald ikke oplevet nogen endnu, som ikke har samme oplevelse.

Inden du henviser, kan du evt. læse lidt om, hvad tidligere deltagere siger om træningen med MERE TID.

Næste skridt

Send mig en e-mail (thomas@meretid.nu) med overskriften: Potentiel kunde.
E-mailen skal som minimum indeholde: personens navn, telefonnummer og e-mail samt dine kontaktoplysninger.

Jeg giver dig en tilbagemelding, når jeg har haft dialog med personen.

Det med småt

Det er den første henvisning til en person i virksomheden, hvor der efterfølgende træffes beslutning om samarbejde, som giver hovedtelefonerne.

En ny samarbejdsaftale i en virksomhed kan uanset antal henvisninger kun udløse et par hovedtelefoner. Ved flere henvisninger til samme person eller virksomhed gælder først til mølle princippet.

Du er velkommen til at henvise til flere potentielle kunder. For hvert samarbejde med en ny virksomhed siger jeg tak for hjælpen med et par trådløse Bose QC 35 II hovedtelefoner.

Jeg sender dig høretelefonerne med det samme, jeg har et accepteret tilbud eller ordrebekræftelse.

Aftalen gælder ikke ved evt. gensalg eller ved afholdelse af foredrag.

© MERE TID – Fordi du kun kan bruge tiden én gang

Har du spørgsmål så kontakt mig endelig

TELEFON

+45 242424 09
Skype: t.munksgaard

E-mail

thomas@meretid.nu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk