Palle Knudsen

Palle Knudsen Kunststoffabrik

Fra november 2014 til maj 2015 har 5 medarbejdere hos Palle Knudsen Kunststoffabrik været igennem MERE TIDs udviklingsforløb for at gøre op med den fortravlede hverdag. Det var medarbejdere fra deres ledelse og administration.

Rikke Molter (administrations- og kvalitetsleder) siger om forløbet:
Det blev i høj grad en personlig udvikling, hvor der var fokus på mine rutiner og vaner -­ optimeringer af arbejdsgange, som jeg ikke havde tænkt over var ineffektive.
Jeg har også fået meget ud af de elektroniske muligheder i OneNote. Planlægningen i Outlook sparer meget tid i forhold den skrevne note­, som jeg tit ikke kunne finde, når jeg skulle bruge den. Samtidig med at jeg nu prioritere opgaverne, når jeg møder dem første gang ­gør, at jeg ikke skal huske på en masse, mens jeg laver noget andet“.

Henrik Petersen (produktionsleder) evaluerer forløbet sådan:
Jeg er i høj grad blevet bedre til at holde fokus og har i meget høj grad fået et bedre overblikMin arbejds-dag/gange er mere struktureret, så jeg når mere. Det handler for mig især om at planlægge og tilrettelægge mine opgaver i kalenderen“.

Janne Camilla Nielsen (administrationsafdelingen) har i høj grad fået mere ro, fokus og overblik i sit arbejdsliv og siger om forløbet:
Jeg synes altid, jeg har været god til at planlægge og være effektiv, men kurset har helt klart gjort det endnu bedre og mig mere bevidst om, hvad der hjælper mig. Jeg bruger nu meget kalenderen til at få opgaverne placeret, og sørger for at emails ikke tikker ind hele tiden. Dette samt at min indbakke er overskuelig har helt klart givet ro, overblik og øget fokus, hvilket giver tid til at klare de uforudsete opgaver“.

Peter Rosenkrands (direktør) siger, at forløbet i høj grad har gjort ham mere effektiv. Forløbet givet ham større bevidsthed om sin planlægning af tid og givet ham værktøjer til at styre dette.

Alle deltagerne oplever samarbejdet med MERE TID som professionelt eller meget professionelt, og de vil alle anbefale udviklingsforløbet til andre.

  • Henrik siger fx: “Det har været et meget givende uddannelsesforløb og Thomas er meget fagligt dygtig og ved, hvad han taler om. Kan varmt anbefales til andre
  • Janne siger: “Jeg synes forløbet var godt og professionelt. Thomas altid i godt humør og god til at skubbe i den rigtige retning. Vi havde en åben og personlig vidensdeling. Det gav god energi

© MERE TID – Fordi du kun kan bruge tiden én gang

0 Shares

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk